Imádom a banánt 🙂 Így gondoltam, ideje kipróbálni valami banános sütit is. Így az egészség jegyében ezt választottam. Nagyon egyszerű és gyors az elkészítse, kb 20 percet vett igénybe. 😉
Hozzávalók:
- 200-220 g finomabb zabpehely (lágy)
- 3 jó érett banán – ha kisebb méretű, lehet 4 db is
Elkészítés ideje:
20 perc.
Elkészítés menete:
Villával törd össze a 4 banánt egy tálban. Nem érdemes turmixolni, mert úgy nagyon folyós lesz. Ha villával csinálod, kis banándarabokat is benne hagyhatsz. 🙂
Ezután adagold bele pürébe a zabpelyhet. Azt írták, hogy legyen tészta állaga az egésznek, s utána csináljak korongokat.
A lustaságtól vezérelve, én fogtam a kanalat, azzal kiadagoltam egy sütőpapírra, s laposra nyomkodtam:) Sütőpapírt mindenképp érdemes használni, mert nagyon ragacsos lett nekem
A 200 fokra előmelegített sütőben süsd 15 percig, míg szép aranybarna nem lesz.
Ha vágysz egy kis édesre, akkor csokival bevonhatod a tetjét. 😉 De szerintem így is nagyon finom lett 😀
Eheted uzsira, tízóraira, csak úgy…., tejjel, joghurttal, gyümilével, teával….
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: